Aules‎ > ‎1. Infantil‎ > ‎6è Infantil‎ > ‎

Novetats 6è Infantil

Sortida PALMA AQUARIUM!!

30 de maig 2016, 23:09 publicada per Usuari desconegut

palma aquarium


Taller del conte Peix Irisat a la biblioteca

12 de maig 2016, 3:52 publicada per Usuari desconegut

Els alumnes de 5 anys han visitat la biblioteca del poble per escoltar el conte del Peix Irisat i fer una manualitat sobre el conte.

5 anys biblioteca


SETMANA DE LA INFÀNCIA I LA JOVENTUT

17 de març 2016, 3:56 publicada per Margarita Ramis Sans

Aquesta setmana és la "Setmana de la infància i la Joventut" a Sa Pobla i nosaltres hi hem volgut participar. Avui dematí hem anat a la biblioteca a fer un taller de titelles amb l'objectiu de fomentar la creativitat a partir dels personatges dels contes clàssics. Mirau la nostra caputxeta que guapa ha quedat!

Setmana de la Infància i la Joventud

EXCURSIÓ RANXO SES ROQUES

17 de març 2016, 3:38 publicada per Margarita Ramis Sans   [ actualitzat el 17 de març 2016, 3:39 ]

Excursió Ranxo Ses Roques

 Al primer trimestre, dia 13 de Novembre,vàrem anar d'excursió al Ranxo ses Roques. Passàrem un dia fantàstic gaudint de la natura i tenint cura dels animalets de la granja. També vàrem muntar en poni. Mirau quines fotos més divertides!

XOCOLATADA I ARRIBADA DELS PATGES REALS

17 de març 2016, 3:27 publicada per Margarita Ramis Sans

xocolatada i arribada de patges

Un any més arriba Nadal i amb ell un dolç que ens encanta!!! LA XOCOLATA DESFETA!!!! Ens feim llepadits quan hi mullam una bona ensaïamda. Després amb la panxa ben plena vàrem sentir molt soroll... VENEN ELS PATGES REALS a recollir les nostres cartes!!!! Moltes gràcies Ampa per la vostra col.laboració. Vos deixam unes imatges, encara que sigui una mica tard.

ANAM A LA BIBLIOTECA

16 de febr. 2016, 0:52 publicada per Margarita Ramis Sans

Dimecres passat ens varen convidar a visitar la Biblioteca de Sa Pobla. N'Isadora ens va explicar com es feia per treure un llibre en préstec. Què interessant! si ens feim un carnet podem gaudir de la lectura a casa i viure mil històries a través dels contes.
Després ens varen contar el conte "Quin gust fa la lluna" i finalment vàrem tastar un poquet de lluna i ens van ajudar a fer un punt de llibre per poder llegir molts de contes. Us animam a gaudir d'aquest servei que ens dóna la biblioteca!

visitam la biblioteca

SANT ANTONI

16 de febr. 2016, 0:37 publicada per Margarita Ramis Sans

Sa setmana de Sant Antoni hem fet moltes activitats! Hem fet màscares de dimoni, hem visitat el museu de Sant Antoni i algunes exposicions i hem viscut Sant Antoni com a bons polbers que som! Ens encanta aquesta setmana de festa grossa! Us deixam algunes imatges perquè vegeu tot el que hem fet. i com diu el clamater: VISCA SANT ANTONI!

setmana Sant Antoni

LA PREHISTÒRIA

19 de nov. 2015, 2:55 publicada per Margarita Ramis Sans

Que en sabem de coses de la prehistòria! Ens ha agradat molt conèixer aquest primer viatge de n'Aris.

Estudiam la prehistòria

ANIVERSARIS MES D'0CTUBRE I VOTACIÓ NOM DE L'AULA

19 de nov. 2015, 2:52 publicada per Margarita Ramis Sans   [ actualitzat el 16 de febr. 2016, 1:02 ]

MOLTS D'ANYS Pere, Yassmina i Caterina Quetglas. Passau un gran dia. També podeu veure un grapat de fotos de com vàrem votar el nom de la nostra aula. Som la classe de'n GROUXO!

Aniversaris del mes d'octubre

1-10 of 16