1r Dia: Ja som aquí!

El viatge

Per arribar a la que serà la nostra casa durant uns dies, només hem hagut d'agafar: un bus de Sa Pobla a Palma, un avió de Palma a Barcelona, un bus de la Terminal 1 a la Terminal 2, un tren de l'aeroport a Sants i, finalment, un tren de Sants a Santa Sussanna. Som vius!

Durant el trajecte, només 7h i mitja: 40 alumnes parteixen, 40 alumnes arriben. Primer objectiu aconseguit! A part, no hi ha hagut cap entrebanc, a part d'un parell d'hores de fam, ja que hem dinat a les 16.30h.
Els monitors 

Nice! Tot d'una arribar a l'estació, els al·lots han conegut el que seran els seus monitors els propers cinc dies: Paddy, Tasha, Aoibhin i Shannen. Tots molt simpàtics!


Després de dividir-los en grups, els han explicat allò que faran els propers dies!

"Ca nostra"

Aquí hi ha de tot! Tenim bungalow de dos pisos per cada cinc nosaltres, un luxe! Ja hem estrenat el camp de futbet, la taula de ping-pong, la botiga de patatilles, el menjador, on hem fet el primer sopar. Ara planejam si anam a la disco o a fer un voltí.


The night

Encara que siguem a dilluns, aquí hi ha molta festa! El jovent pobler ha fet seva la pista fins prop de les dotze de la nit. Ara, dotze i vint, tothom és al seu niu i toca descansar. 


Good night!

ą
David Pujol Mulet,
6 de maig 2015, 8:00
Comments