2n Dia: un dia complet!

Matí

Hem començat el dia descansats, tothom (que ha volgut) ha pogut dormir. O ho ha dissimulat molt bé, ja que sospitam que en algun bungalow han patit un poc d'insomni... tot sembla indicar que la culpable ha estat una pastanaga sobrant d'un berenar.
 
Tanmateix, hem de felicitar a tots els alumnes: fins ara estan complint tots els horaris i normes! Congratulations!

Un cop berenats i dutxats (amb aigua no gaire calenta), la meitat dels al·lots ha anat a muntar a horses amb la amazonas teacher (Cati), mentre que la resta anàvem a fer jocs aquàtics a la platja. 

Els horses 

Els alumnes semblaven autèntics cowboys! Fins al moment en què han baixat del cavall, que ens ha cridat l'atenció la seva manera de caminar: pareixia que encara duien el cavall entre les cames! 

Tot seguit hi ha hagut una activitat d'orientació per la muntanya, que ha agradat molt, menys el fet de descobrir que la muntanya té pendent i, a més a més, que de vegades és de pujada. I no hi ha escales automàtiques... Tota una sorpresa!

        

         

         

       

Water sports

Un matí ben complet, hem anat amb kayak, padel-kayak i velomar (en anglès: mvdjhgwn,a-i), i hem jugat a voleibol. Ja tenim 4 candidats a Ironman (el cinquè té dubtes...) Hem ballat la macarena damunt el padel-kayak i els dos professors han estat els primers en caure (per mor d'aquella passeta que, teòricament, assegurava estabilitat).

No tots eren esports d'aigua, jugant a volei també hem triomfat: hi ha hagut una vegada que hem fet tres tocs seguits!

Al final, hem acabat amb un bany amanit amb la conversa sobre anatomia comparada internacional: jovent pobler vs. monitors irlandesos. (El producte nacional no surt molt ben parat: hem de seguir entrenant).

          

         


Dinar

El dinar ha estat molt bo, tot i que hem de reconèixer que ja veníem amb molta gana!

Ens ha semblat curiós l'aparició i desaparició de la boira sobre el mar en pocs minuts. Tot gràcies a les vistes que gaudim des del menjador que demà (si feis bonda) us ensenyarem.
 
            


Horabaixa

També hi ha hagut moments de major tranquil·litat. Hem passat aquestes hores fent diversos jocs, sempre en anglès (o en quelcom semblant...) Algun dels jocs consistia en trobar afinitats i parella, vaja, que us els tornarem casats!

Com es tradició en aquest viatge, hem acabat amb un capfico a la piscina. 

Molt bon sopar, el BARÇA arriba a la final (més que un club, com la nostra escola, vaja) i alguns amb prou energia ballaven a les totes.


     Comments