3r Dia: 3.600 minuts enjoying english!

Matí


Com ens han dit que us heu portat bé, aquí teniu la foto promesa: Mireu quines vistes! Hem començat el dia un cop més amb un bon berenar, cosa necessària ja que a la cara dels vostres fills comencen a aparèixer els primers símptomes de cansament.


        


A la nostra programació d’avui, hi ha hagut un intervanvi: els cowboys d’ahir han estat els beach boys d’avui i a l’inrevés. Ara bé, avui hi ha hagut una petita diferència respecte al dimarts: El sol estaia mandrós i els núvols han estat bastant actius. Tot i les onades, un grup de valents s’han llançat a la mar. El més espectacular ha estat la increïble croqueta protagonitzada per una de les nostres alumnes. Mentrestant, els alumnes de secà jugaven a voleibol. El partit s’ha suspès per les inclemències del temps. La jornada ha acabat amb el tradicional capfico piscinero.          

  
          


                     
 

                                                  

    
Els nostres cowboys no ens han defraudat: Tothom ha participat, ningú s’ha rendit. Uns han demostrat el seu domini de l’art hípic i altres, plantant cara a l’angoixa cavalleresca. Si haguéssiu estat aquí hauríeu rigut veient com alguns cavalls prenien iniciatives pròpies, com aturar-se a fer un bocí o proposar curses espontànies. 


                  
        


                                          

Pel que fa a l'orientació, els alumnes ja sabien que a la muntanya hi ha pendents i sovint de pujada. Per tant, l'activitat ha anat més fluida. Ara bé, en alguna ocasió s’ha sentit qualque crit  però no ha estat necessari fer ús de les bengales.  En definitiva, hi havia més peresa de caminar que manca d’orientació!


Horabaixa

Els alumnes s'han enfrontat a un circuit de reptes on les rialles han estat les protagonistes: La coordinació, l'equilibri, l'agilitat i el vocabulari específic en anglès  són els aspectes que més s’han treballat. I per acabar, com és tradició ja, a la swimming pool!

    
                                  

                                

                                                


Nit

Per acabar la jornada, sortírem de la que és la nostra casa aquests dies i anàrem a explorar món: a visitar la Santa Sussanna nocturna. Per una vegada, els mallorquins vam fer de turistes!

Allà descobrirem una sala de jocs, on hi havia billars, futbolins i altres jocs per l'estil. Després d'unes contundents derrotes dels alumnes contra el Teacher's team, els primers van sospitar d'allò que feiem els professors en l'etapa estudiantil. Tanmateix, alguns alumnes van descobrir l'emoció de posar a prova els seus reflexos i la seva rapidesa jugant a diversos jocs.

Good night and merry whemariaddersen!

PD: el Madrid va perdre.  

                         


Comments