4t Dia: Amazing festivalarro!

Matí

Mentre que els al·lots fan Games and dance amb els ja estimats funny monitors, els profes aprofitarem per explicar-vos què fan els vostres fills en els seus petits amagatalls, els bungalows. 

Games and dance

Avui, les activitats consistien en preparar LA COREOGRAFIA, un ball que han preparat totes les escoles participants en la English week i que, amb l'ajuda dels monitors, avui vespre representaran en un espectacle apte per a grans i petits.

         


       


Els bungalows

Aquest és el resultat del nostre estudi sobre l'hàbitat actual dels vostres fills.   


Tenim diversos models de bungalows: 

- Hi ha el bungalow rebost:- Hi ha el bungalow casino il·legal:- Hi ha el bungalow punt verd:

     


- Hi ha el bungalow pastera:- Hi ha el bungalow bar de poble:- Hi ha el bungalow tòxic (en la imatge es pot observar el nigul pudent que envolta la zona):- Hi ha el bungalow sabateria:- Hi ha el bungalow centre d'operacions (el dels teachers):


PD: els fotògrafs adverteixen que qualsevol semblança de les imatges amb la realitat és pura coincidència. O no.

      
Horabaixa

Al llarg de la setmana, s'han anat creant una sèrie de rituals: celebram contínuament l'aniversari d'una alumna, repartim cada dia 245 rotllos de paper higiènic (que en deuen fer?), repetim 427 vegades per dia les mateixes frases ("ja arribam?" "podem agafar les paletes de ping-pong?", "homeless horses?"), però la que més ens ha agradat ha estat les sentides ovacions dedicades als altres alumnes, professors, monitors, cambrers (vaja, qualsevol ésser viu) que entren i surten del menjador.
 
       


També hem gaudit d'algunes intrigues dignes de les millors novel·les d'Agatha Cristie. El més angoixant ha estat El misteriós cas de la desaparició del pot de Nutella


Sports adventure

Aquest darrer horabaixa, els monitors van proposar als alumnes una mini olimpíada consistent en 5 activitats: tirolina, escalada, tir al blanc amb arc i escopeta i circuit d'obstacles. 

Segons la versió dels nostres alumnes, la majoria d'ells va superar amb escreix diversos rècords mundials. De fet, ens consta que el Comitè de Rècord Guinnes està intentant comprovar què hi ha de veritat en aquesta versió


            
                                                                                    Imatge aportada per un dels alumnes participants.Nit

La darrera nit no fou una festa, fou un festival! Els i les alumnes es deixaren la pell a la pista, fora vergonya! Alguns ens han confessat que fou la primera vegada que ballaven (tot d'una ho sospitàrem...) 

La interacció amb alumnes d'altres centres fou intensa i "propera". Instam a l'ajuntament de Sa Pobla a sol·licitar formalment l'agermanament entre Sa Pobla i Saragossa i a Air Europa un vol directe a bon preu (ja que hi tenim contactes ;))

El moment més esperat de la nit fou els dancings dels monitors, provocant l'admiració dels alumnes. Al final de la nit hi hagué una mena de photocall improvisat amb els monitors d'aquests dies.

                 
         
        

                

PD: els fets succeïts més enllà de les 24.00h seran explicats pels vostres fills en les vostres respectives reunions familiars.     

Comments