5è Dia: come back i comiat!

Matí

No es pot dissimular la fatiga a la cara dels vostres fills. N'hi ha que es quedarien a viure aquí i d'altres que hi estarien una setmaneta més. També hem de reconèixer que el dèficit de sobrassada i quelitas fa que alguns al·lots acceptin de bon grat la repatriació forçosa d'avui.

Ara mateix, mentre escrivim aquestes línies, els alumnes finalitzen uns games i traslladaran les seves activitats a la piscina. Ells no ho saben, però hi haurà un petit acte de graduació de la English week. En aquest cas, a més d'un no li importaria tornar pel setembre. 

El dia finalitzarà un dinar ben prest i la tornada cap al sweet home.
 



Comiat

Ha arribat l'hora del comiat i no ens podem estar de dirigir-vos unes paraules d'agraïment i valoració de tota aquesta experiència que vam iniciar gairebé des de principi de curs.

Els objectius que s'assoleixen en aquests tipus d'experiències van molt més enllà del que es pot assolir en el dia a dia a l'aula. Resulta difícil compartir amb vosaltres tot allò que alumnes i professors hem viscut aquests dies. A més d'aprendre i posar en pràctica coneixements d'anglès, estam convençuts que ha suposat un bon avanç a la formació com a persones. Aquests dies hem compartit moltes rialles, emocions, espais, diversió, i també alguna que altra llàgrima. En conjunt, tota la feina invertida ha valgut la pena: estam molt contents!

Necessitam dedicar aquestes darreres línies a agrair a totes les persones que han fet possible que aquesta experiència s'hagi pogut dur a terme exitosament. 

Volem agrair:

- A les famílies per la confiança dipositada en nosaltres i pel suport rebut durant tots els mesos previs a la realització del viatge.

- A l'escola, tant alumnat com professorat, per la solidaritat mostrada en totes les activitats proviatge que hem fet des que vam decidir emprendre aquesta aventura.

- A l'Equip Directiu perquè sempre han estat generosament on tocava quan se'ls ha necessitat.

- Al professorat de la nostra Etapa per l'esforç extra realitzat, com ara suplir la nostra absència durant aquests dies.   

- Als monitors, especialment al cap de monitors Paddy, amb els que ens em coordinat de manera esplèndida.

- Molt especialment als nostres alumnes que una vegada més han aconseguit tornar-nos molt més d'allò que, per molt que ens hi esforcem, som capaços de donar-los-hi.

T'ho agraïm:

Biel, Cata, Pere Joan, Tomeu, Paula, Marc, Patri, Mireia, Masca, Maria, Miquel, Marta, Sebastià, Mariona, Marta, Oriol, Aina, Joan, Andrea, Maria del Carme, Pep Joan, Margalida, Jaume, Paula, Margalida, Pere, Margalida, Maria, Catma, Pedro, Margalida, Joan, Monika, Joan, Margalida, Marina, del Mar, Martí, Rosabel i Xisca.

Gràcies.

Òscar, Caticati, David


Comments