Inici‎ > ‎

Diada de Sant Francesc

Una vegada més, la primera festa que tenim és la que dóna nom a l’escola “Sant Francesc d’Assís”.

Enguany, les activitats organitzades han estat relacionades amb el lema del curs Si no ens entenem pel llenguatge, entenem-nos per l’amor, cita de Ramon Llull, ja que aquest any es commemora el 700 aniversari de la seva mort.

A ED i EP cada aula va realitzar un mural en forma de cor amb diferents tècniques i materials i es va contar la historia de St. Francesc. Finalment, visualitzaren un vídeo i decoraren diversos cors de manera individual que servirien per decorar l’aula.

A ESO  els alumnes, en grups mesclats de diferents cursos, llegiren un conte i visualitzaren un vídeo que després comentàrem tots junts. Posteriorment anàrem al gimnàs on personalitzaren un petit cor per decorar les aules i els passadissos del centre.

Les  activitats conjuntes que vam fer tot el centre va ser berenar a la plaça d’Alexandre Ballester i després, arribats a l’escola, cada alumne amb els llavis pintats va omplir un bocí de cor gegant en forma de trencaclosques. L’acte final va ser en el pati d’EI per ajuntar totes les peces del trencaclosques cantant la cançó de St. Francesc. Per acabar tota la comunitat educativa vam dinar plegats.  


Diada de Sant Francesc 2015