Inici‎ > ‎novetats‎ > ‎

ELS 6 DIRECTORS DELS CENTRES EDUCATIUS SANT FRANCESC D'ASSÍS PARTICIPEN AL XIII CONGRÉS D'ESCOLES CATÒLIQUES A MADRID

3 de nov. 2015, 2:46 publicada per Bartomeu Cardell Martorell

L'esdeveniment educatiu amb el lema "Sabem educar. Llibertat i compromís",   va tenir llocs els dies  29, 30 i 31 d'octubre a l'Hotel Auditorium de Madrid, reunint a prop d'1.800 directors, professors, titulars de centres i destacades figures nacionals i internacionals. 

En representació dels Centres Educatius Santa Francesc d'Assís hi assistiren la germana titular Sor Catalina Rosselló i els sis Directors Acadèmics de Ciudad Real, Manacor, Muro, Palma, Sa Pobla i Son Servera.

En un context en el qual el concepte de llibertat d'ensenyament i el model d'educació del nostre país s'està posant en qüestió en determinats àmbits socials, polítics, econòmics... Escoles Catòliques considera fonamental defensar la llibertat d'ensenyament "efectiu i per tots" com un valor que permet mantenir escoles dotades d'un projecte educatiu propi, plurals, diverses, universals, afavoridores de l'equitat, creatives i innovadores. Escoles que saben educar i que estan compromeses amb l'educació de moltes generacions.

Durant tres dies, Escoles Catòliques s'ha proposat explorar i exposar tots aquells arguments que avalen la necessitat d'aprofundir en la llibertat d'ensenyament en el seu sentit més ampli. Que la societat en general, i el sector en particular, aposti per la llibertat d'ensenyament com un pilar de la democràcia i la pluralitat.Comments