Inici‎ > ‎novetats‎ > ‎

ELS CENTRES EDUCATIUS SANT FRANCESC D'ASSÍS ES PREPAREN PEL NOU CURS ESCOLAR

9 de set. 2015, 1:07 publicada per Bartomeu Cardell Martorell   [ actualitzat el 9 de set. 2015, 1:18 ]

Els claustres dels Centres Educatius de Sant Francesc d'Assís de Manacor, Muro, Palma, Sa Pobla i Son Servera, titularitat de la Congregació de les Germanes Filles de la Misericòrdia, es varen reunir ahir 7 de setembre a la Casa Fundacional de Pina per preparar l'inici del curs 2015-2016.

La trobada ha servit per assistir a una conferència de Mn. Teodor Suau titulada "Educar en la Misericòrdia" i també es va aprofitar la jornda per explicar el lema de Pastoral d'aquest curs "Si no ens entenem pel llenguatge, entenem-nos per l'amor", que vol ser un homenatge al Beat Ramon Llull en els 700 anys de la seva mort, tot lligat amb l'any Jubilar de la Misericòrdia declarat pel Papa Francesc.

La trobada ha acabat amb la presentació per part de la mestra Imma Ginard del Col.legi de Palma de la seva experiència de voluntariat dins el projecte internacional dels GRECS duita a terme durant el passat mes de Juliol al Col.legi de les Franciscanes "Antoni Vicens Real" a Trujillo - Perú.

El passat divendres 4 de setembre aquesta trobada es va celebrar amb tot el claustre del Centre d'Educació Especial Mater Misericordiae i a finals de setembre la mateixa conferència es realitzarà  al Claustre del Centre San Francisco de Asís de Ciudad Real.

Formació pina 7.9.2015Comments